Schoolvoetbaltoernooi

Maandag 29 april en dinsdag 30 april (in de meivakantie) doen 22 kinderen uit de 4e, 5e en 6e klas mee aan het Deventer Schoolvoetbaltoernooi.

 

Ze vinden het leuk als je hen komt aanmoedigen!!!

 

Team 1: Olivier, Yuri, Raaven, Abel, Julius, Ian, Max, Sol, Morris, Roos Matser, Britt, Juul

 

 

 

Team 2: Lieven, Birk, Waldo, Sjoerd,  Roos Leyen, Wende, Sacha, Noa Brouwer, Nena, Viva

 

Speelschema Team 1, poule I-3
Maandag 29 april om 11.10, 11.50 en 12.30 uur

 

Speelschema Team 2, poule I-8
Dinsdag 30 april om 09.10, 09.50 en 10.30 uur

 

Mochten de teams poule-winnaar worden dan spelen zij de finale-wedstrijden op dinsdag 30 april tussen 11.00 en 14.30 uur

 

Locatie: Koninklijke UD, sportpark het Schootsveld, Deventer

 

 

Meer info is te vinden op www.deventerschoolvoetbal.nl

 

 

 

 

 

 

 

Ouders van kinderen die in 2016 zijn geboren krijgen in december een oproep van de Gemeente om hun kind aan te melden bij de school van hun keuze.

Maandag 14 januari, donderdag 7 februari en vrijdag 22 maart zijn onze inloopochtenden. Deze zijn bedoeld om kennis te maken met onze school en ons onderwijs.
Tussen 8.45 en 9.00 uur ontvangst en daarna is er tot 11.00 uur de mogelijkheid om in twee rondes in klassen aanwezig te zijn om de lessen mee te maken. Daarna is er ruimte om met de directeur na te praten en vragen te stellen. Alle belangstellenden van buiten én onze eigen kleuterouders zijn van harte welkom.

Zaterdag 2 november is er weer Herfstmarkt.

Lees meer...

Wij organiseren elk jaar drie inloopochtenden waarop u met ons onderwijs kunt kennismaken tijdens een gewone schooldag. U wordt aan het begin van de ochtend ontvangen en daarna maakt u in twee verschillende klassen ons onderwijs mee.

Lees meer...

Op De Kleine Johannes wordt veel muziek gemaakt. Het kinderkoor en het ouderkoor hebben een CD gemaakt met Liedjes van De Kleine Johannes, met de meest gezongen liedjes van de herfst en de winter.

Lees meer...