Van het bestuurskantoor

We naderen, na een hectische periode voor u maar ook voor onze scholen, het einde van het schooljaar.
Voor het secretariaat van Athena betekent dat onder andere dat we bezig zijn met de afronding van de financiën rondom de ouderbijdrage.
Voor ouders/verzorgers die in termijnen betalen betekent dat dat de laatste termijn vervalt op 1 juli 2020.
Daarna wordt de ouderbijdrage voor dit jaar afgesloten en zullen wij in augustus/ september deze weer opstarten voor het schooljaar 2020-2021.

Vanuit het systeem WIS worden herinneringen gestuurd naar aanleiding van gedane toezeggingen of als herinnering dat er nog niet gereageerd is op melding van de ouderbijdrage voor 2019-2020.
Omdat vanuit het bestuurskantoor de gehele administratie voor de stichting (voor alle 15 scholen en ruim 2500 leerlingen) wordt gedaan is het helaas niet zichtbaar of deze herinnering door de afgelopen periode terecht is.
Vooral voor nieuwe instroom kan het zijn dat er wel een melding komt voor de ouderbijdrage, maar dat uw kind pas heel kort of misschien nog niet gestart is op de school.
In dat geval vragen wij u deze “herinnering” als niet verzonden te beschouwen. Het is voor ons technisch niet mogelijk om deze leerlingen uit de communicatie te halen.

Aan ouders/verzorgers die het toegezegde bedrag nog niet voldaan hebben vragen wij deze uiterlijk 1 juli 2020 over te maken via Ideal in het systeem WIS. Op deze wijze wordt de administratie namelijk automatisch bijgehouden voor de school.

Wij danken u mede namens de directie van uw school hartelijk voor ontvangen ouderbijdrage van afgelopen schooljaar.
Voor volgend schooljaar 2020-2021 ontvangt u opnieuw een uitnodiging.

Mocht u nog vragen hebben omtrent de ouderbijdrage dan kunt u altijd contact opnemen via het mailadres Ouderbijdrage@vsathena.nl.
Graag met vermelding van naam van de school en van uw kind. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie geven.

Hartelijke groet,

Secretariaat Athena
Lia en Karin