Gezocht, betrokken ouders

Als ouder ben je op verschillende manieren betrokken bij de kleine Johannes.

Er zijn ouders die helpen bij diverse activiteiten zoals klassen uitjes, Sint Maarten, Sint Jan, Paas ontbijt, Kerst, toneel optredens en musicals, het schoonmaken van de klas en andere dingen die je leuk vindt of bij jouw talenten passen.

Voor de MR zijn we op zoek naar minimaal twee ouders die graag willen meedenken over verschillende onderwijs inhoudelijke, beleid of operationele zaken die de school betreffen. Dingen als openingstijden school a.g.v. Corona maatregelen, plannen rondom , begroting, schooltijden, enz.

In basis vergader je ongeveer zes keer per jaar als MR en met de directeur. Daarnaast kunnen bij actuele onderwerpen een digitaal overleg georganiseerd worden.

De MR bestaat uit drie ouders en drie teamleden. In verband met het stoppen van twee ouders (kinderen gaan naar middelbare school) zoeken we ouders die het stokje willen overnemen.

Er hebben zich spontaan al twee ouders aangemeld die toevallig hoorden dat er vacatures zouden komen.

Toch wil ik graag alle ouders in de gelegenheid stellen om hun eventuele belangstelling voor de MR kenbaar te maken. Dat kan tot en met vrijdag 3 jul door een mail te sturen naar MR@vsdekleinejohannes.nl.

 

Mocht je meer willen weten app dan met Marcel Kunst, dan maken we een bel afspraak. 

Met vriendelijke groet,

Marcel Kunst

 

Voorzitter Medezeggenschap Raad Vrije School Kleine Johannes

 

06-55743135

mr@vsdekleinejohannes.nl