Gezocht: muzikale ondersteuning euritmie

We hebben voor na de zomer een nieuwe euritmist aangenomen. Daarmee is het ook hoog tijd om te gaan zoeken naar een pianist die de lessen muzikaal kan ondersteunen.

We zijn op zoek naar iemand die goed kan meevoelen wat er nodig is en echt een team kan vormen met de docent. Het gaat om spelen van bladmuziek maar ook kunnen improviseren of aanpassen als dat nodig is.

Heb je tijd en voldoende kunde dan is dit een unieke manier om en een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan ons prachtige onderwijs en tegelijkertijd te kunnen genieten van de kinderen en de dynamiek van de school. En dat dit genieten is weet ik als geen ander. Op dit moment is het een onbezoldigde functie, een vrijwilligers vergoeding is mogelijk.

Heb je interesse of weet je misschien iemand anders uit je netwerk dan ontvang ik graag een mailtje  en kunnen we in gesprek over de mogelijkheden (directie@vsdekleinejohannes.nl).

Invulling vacatures

Euritmie

Ik ben blij te kunnen melden dat we de vacature euritmie naar volle tevredenheid hebben kunnen vervullen. Er waren meerdere geschikte kandidaten en uiteindelijk hebben gekozen voor Renske te Witt. Zij zal de lessen gaan verzorgen voor de klassen één tot en met zes. Renske zal zichzelf na de zomer voorstellen via dit medium.

Gymnastiek

Her bleek dat de gymdocent Lode Acke, welke gedetacheerd is via het Deventer sportbedrijf, volgend jaar niet meer bij ons de gymnastiek zal verzorgen. Zijn vervanger is Geert Petter.

Zomervakantie

Rest mij jullie allen een fijn en gezonde zomervakantie te wensen. De kinderen zullen wel weer hard gaan groeien en dat is ook goed. De jas van de nieuwe lokalen voelt nog een klein beetje groot voor sommigen.

Na de zomer pakken we de draad weer op met hernieuwde energie. Als er ontwikkelingen zijn rondom de corona regels die voor jullie van belang zijn bericht ik jullie tijdig.

Fijne vakantie en hartelijke groet,

Lucas